©2019 Mathurin Management en Producties. 

"Durf je passie te volgen, durf te dromen, durf te springen en de rest komt."

Jetty Mathurin

Wat in 1998 begon als een productiehuis om de belangen van Jetty Mathurin te behartigen is inmiddels ook de thuisbasis van een volgende generatie vakmensen.

 

Jetty Mathurin en Glynis Terborg delen hiermee duurzaam hun ervaring en expertise.

Mathurin Management ondersteunt specifieke artiesten om hun doelen te bereiken. Gedreven door de ambities en het succes van onze mensen, bieden wij persoonlijke aandacht aan go-getters die reeds hun eigen podium creëren.

490c081e-9caf-45c9-a321-31c5a113aae3_bew

Glynis Terborg is nu 18 jaar de agent van Jetty Mathurin. Zij richtten jaren geleden samen Mathurin Management en Producties op. Binnen het bedrijf is zij verantwoordelijk voor theaterproducties, artiestenmanagement en talentontwikkeling. Daarnaast ontwikkelt zij op maat gemaakte cabaretvoorstellingen voor diverse organisaties (o.a. Price WaterhouseCoopers, FNV, Albert Heijn, Schiphol, Vendex KBB, ABN Amro, Rabobank, Agis, Ahold, overheidsinstanties en onderwijsorganisaties) 

Ook schrijft Terborg theatervoorstellingen, films en boeken. Waaronder The Dread(s), de theatervoorstellingen van Jetty Mathurin en de kinderboeken ‘Max en zijn koffer’ en ‘Maisa en de maan’. De kinderfilm ‘Oma is gek!’ is ook van haar hand. Deze laatste is uitgezonden bij Z@pp, verkocht aan Arte en genomineerd voor diverse prijzen waaronder de prestigieuze Prix de Jeunesse International en de Cinekid Kinderkast. 

Artistiek en zakelijk leider

GLYNIS TERBORG-NESLO

190224-1128.jpg

Clarence Creebsburg is binnen Mathurin Management verantwoordelijk voor boekingen, publiciteit en de organisatie van diverse MM producties. Via platform Becoming You organiseert hij hiernaast allerlei evenementen en bijeenkomsten waarbij de verbinding maken tussen groepen en mensen centraal staat. Dit doet hij onder andere door theater, muziek en andere kunstvormen in te zetten. Deze evenementen organiseert de zakelijke duizendpoot zowel in Nederland als in het buitenland.

 

Creebsburg werkte en werkt met nationale en internationale artiesten zoals Romeo Santos, Fuse ODG, Cho, Adje en SBMG dit doet hij naast de artiesten die onder Mathurin management en producties vallen.

Boekingen en publiciteit

CLARENCE CREEBSBURG